ARCHITECTUUR & INTERIEUR

Het is belangrijk om goed foto-materiaal van het interieur en exterieur van gebouwen te hebben. Zowel voor architecten, makelaars, bouwbedrijven en installateurs als voor ondernemers met een eigen pand.

Dergelijke foto’s kunnen worden gebruikt voor marketing doeleinden ‘online’ (bijvoorbeeld de website) en ‘offline’ (drukwerk etc.). Ze geven uw (potentiële) klanten een duidelijker beeld van wat u hen te bieden heeft.

Het fotograferen van gebouwen is een vak apart. Het vereist kennis en geduld om tot goede foto’s te komen. Termen als het licht lezen, de juiste standpunten innemen ten aanzien van de hoeken en lijnen van een gebouw, het waarnemen en daarna gebruiken of verminderen van reflecties in de ramen, het gebouw in relatie tot zijn omgeving plaatsen en de daadwerkelijke technische specificaties van camera en lenzen… zijn enkele facetten waar je als architectuur fotograaf rekening mee dient te houden. Dat maakt het fotograferen ook juist zo leuk en soms uitdagend!

Graag streef ik naar eenvoud en rust in de beelden zodat het betreffende gebouw het beste naar voren komt. Denk bij architectuurfotografie niet alleen aan de buitenzijde van het gebouw (exterieur) maar neem meteen de binnenzijde (interieur) mee om een volledig beeld te krijgen.

Neem voor meer informatie contact met me op. Graag denk ik met u mee over hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen!