ARCHITECTUUR & INTERIEUR

Het is belangrijk om met goede foto’s te laten zien wat je als bedrijf te bieden hebt. Zeker op het gebied van gebouw & omgeving. Voor architecten, bouwbedrijven en makelaars. Maar ook voor toeleveranciers in de bouw zoals afbouw, installatietechniek en elektrotechniek.

Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor marketingdoeleinden ‘online’ zoals de website en social media maar ook voor ‘offline’ zoals drukwerk.

Het fotograferen van gebouwen is een vak apart. Het vereist kennis en geduld om tot goede foto’s te komen. Termen als het licht lezen, de juiste standpunten innemen ten aanzien van de hoeken en lijnen van een gebouw, het waarnemen en daarna gebruiken of verminderen van reflecties in de ramen, het gebouw in relatie tot zijn omgeving plaatsen en de daadwerkelijke technische specificaties van camera en lenzen… enkele facetten waar je als architectuur fotograaf rekening mee dient te houden. Dat maakt het fotograferen ook juist zo leuk!

Ik streef naar eenvoud en rust in de beelden zodat het betreffende gebouw het beste naar voren komt. Denk bij architectuurfotografie niet alleen aan de buitenzijde van het gebouw (exterieur) maar neem meteen de binnenzijde (interieur) mee om een volledig beeld te krijgen.

Neem voor meer informatie contact met me op. Graag denk ik met je mee over hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen!

Annemarie heeft voor ons foto’s gemaakt van diverse referentiewerken. Daar onze referentiewerken meestal al panden in gebruik zijn moest ze flexibel qua afspraken zijn en dat is prima gegaan met zo min mogelijk overlast voor onze klanten en medewerkers in de panden. De gemaakte foto’s voldoen ruim aan onze verwachtingen en zullen op korte termijn gebruikt gaan worden voor onze nieuw te ontwikkelen internetsite, tevens zullen we ze gaan gebruiken voor bouwhekbanners.