ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Laat zien wat je als bedrijf te bieden hebt, aan potentiële klanten, je bestaande relaties maar denk ook aan opdrachtgevers, leveranciers en sollicitanten. Een brochure, flyer, drukwerk of website gaat leven met foto’s. De kwaliteit van fotografie wordt steeds belangrijker in de communicatie van bedrijven. Wellicht ben je bezig met een nieuwe website, heb je foto’s nodig voor een publicatie, voor drukwerk of wil je graag de referentieprojecten goed op de foto laten zetten. Een bedrijfsreportage zal zich veelal op de werkvloer afspelen, er zijn ook situaties te bedenken waarin we juist zullen uitwijken naar andere locaties.

Graag denk ik mee over hoe bepaalde onderwerpen het beste in beeld gebracht kunnen worden, zodat ze het verhaal vertellen wat je als organisatie naar buiten wil brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto’s van het bedrijfspand, een zakelijk portret van jezelf, profielfoto’s van de medewerkers, van de producten, mensen of machines in actie en eigenlijk alles wat klanten van je onderneming willen zien.

Wilt je meer weten, neem dan contact met me op en dan kunnen we in een persoonlijk gesprek bespreken op welke manier we de juiste beelden kunnen maken die je kunt gebruiken om je merk en je naam in de markt te versterken.

Wat vinden anderen van Annemarie van Vugt Fotografie? Lees het bij ervaringen. Bent je op zoek naar meer informatie over mij of de tarieven? Bekijk hier recente projecten.