ERVARINGEN VAN KLANTEN

Onderstaand enkele ervaringen van klanten die je zijn voorgegaan. Bij vragen en/of opmerkingen: bel of mail me!

Kijk voor meer reviews via Google Review van Annemarie van Vugt Fotografie

personal branding fotografie eindhoven

Mijn doel voor 2019 is meer zichtbaar zijn! En dan niet met oude foto’s maar met frisse nieuwe foto’s met mijn uitstraling van nu. Omdat ik geen geboren fotomodel ben en het moeilijk vind om voor de camera te staan, ging ik op zoek naar iemand die mij het vertrouwen kon geven dat van iedereen een mooi plaatje te maken is. Annemarie kende ik oppervlakkig en ik had het idee dat dat wel zou klikken. En dat klopte! In een geheel ongedwongen, fijne relaxte sfeer hebben we heel veel foto’s genomen. Het ging steeds makkelijker. Ik had mijn ideeën als grafisch vormgever en daar had Annemarie begrip voor. Ik ben erg blij met het eindresultaat en het is fijn dat ik voor diverse toepassingen zoals website, Facebook, Instagram en LinkenIn passende beelden in mijn bezit heb. Zoek je een fotograaf, maak dan eens kennis met Annemarie!

Profielfoto organisatie

Professionele, uniforme maar vooral profielfoto’s die uitstralen waar het bij ons om gaat: persoonlijk en echt. En omdat we allemaal ontzettend druk zijn en een gezamenlijke afspraak moeilijk te plannen is kwamen we bij Annemarie uit. Flexibel zoals ze is heeft Annemarie, op het moment dat het ons allemaal uitkwam, voor ons de profielfoto’s voor gebruik op Social Media verzorgd. Gedreven, vol passie en enthousiasme hebben we in een ongedwongen sfeer de individuele en teamfoto’s kunnen maken. We zijn heel blij met het resultaat en zullen ook in de toekomst zeker nog gebruik gaan maken van haar diensten.

Ik ben via een netwerkclub met Annemarie in contact gekomen. Een zakelijke foto op mijn website ontbrak nog. Hoewel ik niet helemaal het type ben om me met een professionele foto op mijn website te presenteren, vind ik dit in het kader van persoonlijke benadering en een stukje herkenbaarheid wel passen in de tijd van nu. Daarbij was mijn huidige profielfoto al 10 jaar oud, dat kon echt niet meer! Ik kon bij Annemarie aangeven wat ik graag wilde hebben, welke sfeer en achtergrond. Hiervoor zijn we op haar advies samen naar Strijp-S gereden. Een ideale locatie voor hetgeen ik voor ogen had. Het werd een ontspannen fotoshoot en ik werd echt op m’n gemak gesteld. Binnen enkele dagen kreeg ik de foto’s al toezonden. Ze liet me vrij in mijn keuze welke foto’s ik het mooiste vond. Ze oogden fris, professioneel en vooral zoals ik ben. Dus het was nog lastig kiezen ook! Ik heb van vele bekenden complimenten ontvangen, maar die moeten gemaakt worden aan het adres van de fotograaf: Annemarie verstaat haar vak, voelt prima aan wat je graag wil en weet een ontspannen sfeer te creëren. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Annemarie heeft voor Continu professionele LinkedIn foto’s gemaakt tijdens een bedrijvendag op een Hogeschool. Een bijzondere opdracht waarbij het heel handig is dat je de doelgroep begrijpt en aanvoelt en dat deed ze. Ze speelde goed in op het benaderen van de studenten die soms nog wel wat aanspraak nodig hadden in het eerste contact, maar daarna vaak juist heel natuurlijk op de foto stonden. Daarnaast nam ze ook de tijd voor de zakenrelaties van ons die aanwezig waren. Zij zijn weer wat kritischer op hun foto en vroegen meer tijd en aandacht. Fijn dat ze die ervaring meebrengt waardoor wij echt maatwerk konden leveren. Als oud collega van Continu was het heel leuk om haar juist in haar ‘nieuwe’ rol als fotografe weer eens bij ons te hebben. Annemarie is uiterst zorgvuldig en de nabewerking van de foto’s en de snelheid daarvan is perfect. Wij zullen Annemarie in de toekomst altijd terug vragen.

Om onze site en alle uitingen op de diverse social media kanalen te voorzien van passende en vooral ook mooie profielfoto’s zijn wij op zoek gegaan de juiste fotograaf hiervoor. Bloxz is een jonge, dynamische club techneuten. Een organisatie met een frisse uitstraling maar daarnaast ook deskundig en professioneel. Met deze opdracht kwamen wij Annemarie met het verzoek; ‘wat zou bij ons passen’? Uitermate tevreden zijn wij met het resultaat; wat een schitterende, professionele maar vooral ook frisse en opvallende foto’s heeft Annemarie voor ons gerealiseerd en dat op basis van dat ene verzoek van ons. Daarnaast is het contact heel plezierig, stelt ze zich flexibel op en denkt mee met ons als opdrachtgever. Toe aan nieuwe profielfoto’s of bijvoorbeeld een zakelijke fotoreportage? Wij raden Annemarie van harte aan!

zakelijke portretfotografie

Mijn website was toe aan een nieuw “uiterlijk” en om deze persoonlijker te maken heb ik besloten om foto’s toe te voegen. Eigenlijk niets voor mij, een zakelijk portret, maar tegenwoordig wel belangrijk voor de presentatie en herkenbaarheid van je bedrijf. Ik had er al vaker over nagedacht en besloten dat wanneer ik foto’s zou laten maken, dit maar door één persoon gedaan mocht worden; Annemarie!

In de tijd voordat Annemarie als zelfstandige is gestart, hebben we regelmatig met elkaar samengewerkt. Haar spontane, directe en professionele manier van werken heeft mij altijd aangesproken. Door deze aanpak is ook het maken van een mooie serie foto’s op een geweldige locatie een fluitje van een cent. Ik ben erg tevreden over het resultaat en kan iedereen aanraden om een afspraak met Annemarie te maken!

Annemarie hebben wij leren kennen als een gedreven, betrokken en sociaal persoon. Haar passie voor fotografie laat zich vertalen in steeds weer een andere aanpak van een opdracht. De juiste benadering en haar onderzoekende karakter leidt er toe dat ze verrassend en bovenal vernieuwend aan de opdracht begint en afmaakt. Het zeer goed luisteren naar de klantwens alsmede het inlevingsvermogen maakt dat zij ieder detail weergeeft in het eindresultaat.

Wij hebben dit mogen ervaren tijdens een opdracht voor een prijsvraag vanuit onze klant waarbij oude en nieuwe bouwkundige oplossingen samengebracht moesten worden. De combinatie en esthetica van beide oplossingen heeft zij door middel van alleen fotomateriaal in kaart gebracht. Om dit fotomateriaal zonder tekst aan een jury voor te leggen zonder toelichting en daarmee de boodschap toch duidelijk te maken, geeft aan dat zij haar vak verstaat! Jan van Acquoy, directeur Schuurmans Afbouwsystemen BV.

Zakelijk portret fotografie

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is voor ondernemers om hun website persoonlijk te houden. Klanten willen immers graag zien met wie ze zaken doen, en een aansprekende foto van het bedrijf, de eigenaar of van het team draagt daar natuurlijk ontzettend aan bij.

Omdat ik van diverse collega’s lovende kritieken over het werk van Annemarie had gehoord, heb ook ik besloten om voor de verpersoonlijking van mijn site een aantal foto’s door Annemarie te laten maken. En het resultaat mag er zijn; een serie representatieve foto’s in een frisse setting die uitstekend aansluit bij het karakter van mijn bedrijf. Perfect te gebruiken voor op mijn site, in reclame-uitingen en als profielfoto voor mijn social-media accounts. Annemarie, bedankt voor een knap staaltje werk!

zakelijke profielfoto eindhoven

In de branche waarin wij opereren (automatisering) gaan we vaak langdurige klantrelaties aan. We merken dat klanten het fijn vinden als ze weten met wie ze te maken hebben. Daarom heb ik Annemarie gevraagd profielfoto’s van onze medewerkers te maken. Fijn was dat Annemarie de foto’s bij ons op kantoor kwam maken. Ondanks de tijdsdruk (binnen een uur moesten we alle foto’s hebben gemaakt) en het feit dat een aantal van de medewerkers het spannend vond om op de foto te gaan zijn de foto’s erg mooi geworden. Annemarie wist een ongedwongen sfeer te creëren. Zeker een aanrader!

Annemarie heeft voor ons de profielfoto’s voor gebruik op Social Media verzorgd. Wij hebben Annemarie ervaren als een enthousiaste, flexibele en gedreven fotografe met passie voor het vak. De profielfoto’s zijn volop in gebruik op de diverse Social Media en daar zijn heel wat positieve reacties op gekomen. Toch weer een stukje extra professionaliteit en uitstraling voor onze organisatie.

Annemarie heeft voor ons foto’s gemaakt van diverse referentiewerken. Daar onze referentiewerken meestal al panden in gebruik zijn moest ze flexibel qua afspraken zijn en dat is prima gegaan met zo min mogelijk overlast voor onze klanten en medewerkers in de panden. De gemaakte foto’s voldoen ruim aan onze verwachtingen en zullen op korte termijn gebruikt gaan worden voor onze nieuw te ontwikkelen internetsite, tevens zullen we ze gaan gebruiken voor bouwhekbanners.

Annemarie heeft de fotografie voor mijn website en Facebookpagina gedaan. Ze had nog niet eerder een opdracht gedaan voor een rijschool! maar het resultaat is super, ik ben er heel blij mee en krijg er hele leuke reacties op. Dankjewel Annemarie en ik kom graag nog eens bij je terug!

Vanuit Olympia hebben wij aan Annemarie gevraagd of ze profielfoto’s en een teamfoto van onze medewerkers kon maken. Deze zijn op dit moment in gebruik op de verschillende social media kanalen. We zijn dan ook enthousiast over het eindresultaat. En wij hebben Annemarie leren kennen als een enthousiast en meedenkend fotograaf.  

Graag wil ik meer informatie

0 + 7 = ?