BEDRIJFSREPORTAGE

Een bedrijfsfotoreportage is dé manier om je bedrijf te laten zien. Bij een bedrijfsreportage maak ik een fotoverslag van je bedrijf op een journalistieke manier. We fotograferen de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf met als doel vertrouwen op te roepen bij (potentiële) klanten. Het resultaat geeft in één oogopslag weer wat je als bedrijf wil uitstralen. Via duidelijke beelden kan je laten zien welke producten of diensten je levert. Laat het beeldmateriaal voor zich spreken!

Wat is een bedrijfsreportage?

Met een bedrijfsreportage geef je een inkijkje in je bedrijf. Je laat zien wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dat doet. Dus bijvoorbeeld de medewerkers die aan het werk zijn op kantoor, in de fabriek of op een bouwproject. De mensen hoeven niet te poseren en rekening met mij te houden. Dat is nog eens makkelijk model staan! Wil je ook een aantal zakelijke portretten en een teamfoto? Dat kunnen we dan mooi combineren.

Van te voren hebben we uitgebreid contact over wat de wensen zijn en maak ik een offerte op maat. Neem voor meer informatie contact met me op. Graag denk ik met je mee over hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen!