BEDRIJFSREPORTAGE

Een bedrijfsfotoreportage is dé manier om je bedrijf te laten zien. Bij een bedrijfsreportage maak ik een fotoverslag van je bedrijf op een journalistieke manier. We fotograferen de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf met als doel vertrouwen op te roepen bij (potentiële) klanten. Het resultaat geeft in één oogopslag weer wat je als bedrijf wil uitstralen. Via duidelijke beelden kan je laten zien welke producten of diensten je levert. Laat het beeldmateriaal voor zich spreken!

Wat is een bedrijfsreportage?

Met een bedrijfsreportage geef je een inkijkje in je bedrijf. Je laat zien wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dat doet. Dus bijvoorbeeld de medewerkers die aan het werk zijn op kantoor, in de fabriek of op een bouwproject. De mensen hoeven niet te poseren en rekening met mij te houden. Dat is nog eens makkelijk model staan! Wil je ook een aantal zakelijke portretten en een teamfoto? Dat kunnen we dan mooi combineren.

Van te voren hebben we uitgebreid contact over wat de wensen zijn en maak ik een offerte op maat. Neem voor meer informatie contact met me op. Graag denk ik met je mee over hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen!

Na al een hele tijd wat iphone foto’s op onze website te hebben, waren we klaar voor de volgende stap. We zochten naar een professioneel tintje op onze website, waarvan de persoonlijkheid en gastvrijheid af straalt. Met 1 foto al een duidelijk beeld over ons bedrijf en het gezicht erachter. Bij Annemarie van Vugt kregen we meteen duidelijke adviezen en informatie over de gang van zaken. Vanaf het eerste contact tot het “nawerk” blijft ze adviezen en tips geven. Heel erg behulpzaam met de juiste foto zoeken bij de juiste tekst, maar ook adviezen over wanneer welke foto echt goed “eruit springt”. Onze website is nog in de maak, maar ik kan er zeker van zeggen dat het straks een geweldig beeld gaat geven. Dankzij de prachtige foto’s die Annemarie gemaakt heeft. We zijn heel tevreden over het resultaat, maar ook de hulp en professionaliteit van Annemarie van Vugt.

Fotografie autobedrijf

Bekijk meer reviews op ‘Ervaringen’ en op ‘Google Reviews’.