ZAKELIJK PORTRET

Een goed zakelijk portret is erg belangrijk. De juiste foto geeft de juiste indruk. Zakelijke portretfoto’s zijn op meerdere manieren inzetbaar, bijvoorbeeld op de website, social media maar ook in een brochure of bij een interview in een vakblad. Zakelijke portretten maak ik het liefste op locatie. Bijvoorbeeld in een werkplaats, op je werkplek of voor het bedrijfsgebouw. Een zakelijk portret op locatie geeft meerwaarde omdat het de foto persoonlijker maakt. Daarom verzorg ik geen studiofotografie maar denk ik graag met je mee over de plek waar jij en je medewerkers het beste in beeld gebracht kunnen worden. Meer weten? Neem dan contact met me op.

zakelijke portretten den bosch

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is voor ondernemers om hun website persoonlijk te houden. Klanten willen immers graag zien met wie ze zaken doen, en een aansprekende foto van het bedrijf, de eigenaar of van het team draagt daar natuurlijk ontzettend aan bij.

Omdat ik van diverse collega’s lovende kritieken over het werk van Annemarie had gehoord, heb ook ik besloten om voor de verpersoonlijking van mijn site een aantal foto’s door Annemarie te laten maken. En het resultaat mag er zijn; een serie representatieve foto’s in een frisse setting die uitstekend aansluit bij het karakter van mijn bedrijf. Perfect te gebruiken voor op mijn site, in reclame-uitingen en als profielfoto voor mijn social-media accounts. Annemarie, bedankt voor een knap staaltje werk!

PORTRET VAN DE MEDEWERKERS

Met goede foto’s van de medewerkers wek je vertrouwen bij (potentiële) relaties. Op locatie worden jij en je collega’s efficiënt en knap op de foto gezet. Niet teveel poespas, bij voorkeur maken we gebruik van de aanwezige elementen op kantoor of ergens op een mooie buitenlocatie. Ook kunnen de medewerkers gefotografeerd worden in hun eigen functie, echt ‘aan het werk’. Zo maak je het nog persoonlijker. Meer weten? Neem dan contact met me op!

In de branche waarin wij opereren (automatisering) gaan we vaak langdurige klantrelaties aan. We merken dat klanten het fijn vinden als ze weten met wie ze te maken hebben. Daarom heb ik Annemarie gevraagd profielfoto’s van onze medewerkers te maken. Fijn was dat Annemarie de foto’s bij ons op kantoor kwam maken. Ondanks de tijdsdruk (binnen een uur moesten we alle foto’s hebben gemaakt) en het feit dat een aantal van de medewerkers het spannend vond om op de foto te gaan zijn de foto’s erg mooi geworden. Annemarie wist een ongedwongen sfeer te creëren. Zeker een aanrader!

zakelijke profielfoto eindhoven